Elisa Yrityksille

Tarvitset ainoastaan muistitikun jossa on vähintään 8 gigatavua tilaa. Muistitikku täytyy formatoida eli tyhjentää, joten varmista ettei se sisällä tarpeellisia tiedostoja. Windows 11 asentuu uudelleenkäynnistyksen yhteydessä eikä vaadi lisää toimia sinulta. Muutaman minuutin kuluttua pääsetkin jo nauttimaan Windows 11 antimista. Jos löydät jonkun yllä olevista nimityksista ja se on ’Disable’ tilassa, aseta se ’Enable’ tilaan ja tallenna muutokset. Jos TPM löytyy ja on jo aktiivinen, voit tarkistaa sen version TPM-valmistajan tiedot laatikosta. Jos määritysversio 2.0 tai uudempi, on kaikki kunnossa.

  • Ainakin Steam versiossa näin, jos on Microsoft storesta asennettu niin voi olla että UWP paske estää tämän.
  • Vaikuttaa erittäin lupaavalta kaikki mitä pelistä on tähän mennessä nähty.
  • Uskon, että ylimääräisen kehitysajan myötä peli on oikeasti hyvä ja viimeistelty.

No, nää on näitä ikuisia näkemyseroja kun koko elämän pelannu tietsikalla 99% peliajasta. Viitisen matsia tuli pelattua ja tuntui halolota ja näytti halolta mutta tuntui myös sopivasti tuoreelta.

Nvidia Julkaisi Geforce 497 09 Game Ready Whql

Nyt saat Windows 11 -ilmoituksen Windows Update -asetuksissa Pidä Windows-tietokoneesi päivityspalvelua silmällä lähiaikoina. Jos tietokoneesi on valmis Windows 11 -käyttöjärjestelmän käyttöönottoon, saat dllkit.com/fi/dll/mscoree onnitteluviestin Microsoftilta.

Power Throttlingin hallinta Windows 10:ssä

FPS voisi olla toki korkeampi kun pyöri koko ajan siinä hujaklilla muttei kuitenkaan romahdellut ryzen 3600 ja rtx 3060ti setillä. Eiköhän tämän kanssa jälleen aikaa saa kulumaan. Ajurit korjaavat myös havaittuja ongelmia ja bugeja. Korjaus luvataan muun muassa DayZ-peliä riivanneisiin suorituskykyongelmiin sekä tökkimiseen.

Samsung Galaxy Foldin Kestävyys Laitettiin Koetukselle Live

Alla on ohjeet, miten otat toiminnon käyttöön tietokoneellasi. Olemme aiemmin kertoneet KotiMikro-lehdessä hyvin erityisestä Godmode-kansiosta. Microsoftilla on jo vikakorjaus tulossa, ja saat sen pienellä päivityksellä. Hyväksymisen jälkeen asennusavustaja alkaa automaattisesti lataamaan asennustiedostoja. Voit turvallisesti käyttää tietokonetta samaan aikaan. Microsoft kuitenkin suosittelee että käyttäjät odottaisivat latauksen tulevan virallisesti normaalin päivitystoiminnon kautta jakeluun.

March 21, 2022 admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.